Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΓενικάΕιρήνη Σαμιώτη :"Cancer Survivor"

Ειρήνη Σαμιώτη :”Cancer Survivor”

“Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, είμαι τώρα και εγώ ένας ‘Cancer Survivor’. Όλο αυτό είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που μου έχει καθορίσει την πραγματικότητα μου και δεν μπορώ να το αγνοήσω.

Όλα σε αυτή τη ζωή γίνονται για κάποιον λόγο. Πάντα ευχαριστώ τον καρκίνο που μου άλλαξε την πραγματικότητα μου, γιατί μου έδωσε την δύναμη να αλλάξω την αφήγηση της ζωής μου.

Δεν ρομαντικοποιώ την ασθένεια, είναι ξεκάθαρο ότι είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που μπορεί να συμβεί σε κάποιον. Μια από τις πιο σκληρές, αν όχι οι πιο δύσκολες μάχες της ζωής μου. Αλλά δεν περνάει μέρα που να μην ειμαι ευγνώμων για την εμπειρία μου.

Μέσω της διάγνωσης μου ανακάλυψα την ελπίδα μέσα μου καθώς και την πίστη μου. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην κάνουμε αυτό που αγαπάμε, η ζωή είναι πολύ μικρή για να μείνει με την ερώτηση: τι θα γινόταν αν;

Η ιστορία μου είναι η δύναμη μου.

Όλοι αγωνιζόμαστε στην αρχή. Η ζωή μπορεί να μας ρίξει όταν δεν το περιμένουμε,μερικές φορές μπορεί να σε συντρίψει. Όταν όμως έχεις ελπίδα και πίστη, ΜΠΟΡΕΙΣ και ΘΑ τα καταφέρεις.

Άσε την ιστορία μου να είναι η απόδειξη σου.

Είμαι πραγματικά ευγνώμων που είμαι εδώ ΥΓΙΗΣ, για να σταθώ δίπλα στις μικρές αυτές ψυχούλες.

Γιατί η ζωή ενός και μόνο παιδιού αξίζει για να αγωνίζεσαι.”

Η ανάρτηση της Ειρήνη Σαμιώτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα