Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΓΥΝΑΙΚΑ7 γυναίκες μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες 

7 γυναίκες μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες 

Τα mini pod series με κεντρικό μήνυμα “Lead the Way”.

O Όμιλος Motor Oil με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στέλνει μήνυμα αναγνώρισης της γυναικείας δύναμης και αισιοδοξίας, αναδεικνύοντας τις ιστορίες 7 γυναικών και εστιάζοντας στη δράση τους.

Μέσα από μία σειρά 3 επεισοδίων – podcast με κεντρικό μήνυμα “Lead the Way”, δίνει βήμα στις γυναίκες να μοιραστούν τη μοναδικότητά τους.

Μέσα από αυτή την εξιστόρηση δημιουργήθηκε το video αυτών των πολύ διαφορετικών και ταυτόχρονα τόσο ίδιων γυναικών, που τους ενώνει η αισιόδοξη και δυναμική στάση απέναντι στη ζωή, ενόσω ασχολούνται και λειτουργούν σε περιβάλλοντα ανδροκρατούμενα κατά κοινή ομολογία αλλά και μεγάλων απαιτήσεων.

Δείτε το video:

Γυναίκες που οδηγούν τις εξελίξεις, γυναίκες δυνατές, δυναμικές, γυναίκες με επιτεύγματα, γυναίκες που εξελίσσονται.

Κοινός σκοπός, και για τις επτά, είναι να μοιραστούν την ξεχωριστή και ταυτόχρονα απαιτητική επαγγελματική τους καθημερινότητα στον κλάδο της Ενέργειας, και σε όλα τα πεδία δραστηριότητάς τους, αναδεικνύοντας ιστορίες θάρρους, θέλησης και υπέρβασης εμποδίων προς την κατάκτηση κάθε στόχου.

Στο 1ο επεισόδιο η Χριστίνα Γύλου, υπεύθυνή πρατηρίου AVIN, η Ελένη Παπαντωνοπούλου, διαχειρίστρια 2 πρατηρίων Shell, και η Γιώτα Τσιριγώτη, Υπεύθυνη Έρευνας και Ανάπτυξης της lpc, εργαζόμενες του Ομίλου Motor Oil μας διηγούνται τη δική τους ιστορία, μέσα στον χώρο της Ενέργειας, τις προκλήσεις και όσα κατάφεραν στη διαδρομή.

7 γυναίκες μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Μας μιλάνε για το πώς βρέθηκαν σε ένα κατεξοχήν αντρικό επάγγελμα, ποιες γυναίκες θαυμάζουν και πώς με την εμπιστοσύνη ενός μεγάλου Ομίλου είναι σήμερα σίγουρες ότι οι γυναίκες έχουν να προσφέρουν και να κερδίσουν πολλά στον χώρο της Ενέργειας.

Ακούστε το εδώ:

https://pod.gr/lead-the-way/energeia-genous-thilikou-anoigontas-neous-dromous/

Στο 2ο επεισόδιο μια νέα κτηνοτρόφος, η Μάγδα Κοντογιάννη, και η Νάσια Γκουβέρου, πρώτη (στην Ευρώπη) μοτοσυκλετίστρια-διασώστρια, διηγούνται την ιστορία μιας διαδρομής προσφοράς αλλά και ρίσκου.

ημερα τησ γυναικας

Δύο γυναίκες στην πρώτη γραμμή σε χώρους που μονοπωλούν μέχρι σήμερα άντρες μιλούν για τις δυσκολίες αλλά τις χαρές που τους προσφέρει ο δρόμος που επέλεξαν και τονίζουν ότι οι γυναίκες δε χρειάζεται να είναι απέναντι από τους άντρες αλλά δίπλα τους: διαφορετικές αλλά ίσες.

Ακούστε το εδώ:

https://pod.gr/lead-the-way/oute-piso-oute-apenanti-apo-tous-antres-dipla-tous/

Στο 3ο επεισόδιο η Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας με αμαξίδιο, Κέλλυ Λουφάκη και η Χαρά Τζιουβάρα, Παιδίατρος Ενεργή εθελόντρια και Πρόεδρος ΔΣ των Γιατρών του Κόσμου, δύο γυναίκες με ξεχωριστή και αξιοθαύμαστε πορεία, η καθεμία στον τομέα της, μιλούν για τη θηλυκή δύναμη στο πεδίο της κοινωνικής προσφοράς και του αθλητισμού.

ημερα της γυναικας

Παραδίδοντας ένα μάθημα αισιοδοξίας για τον τρόπο που προσωπικές και κοινωνικές τραγωδίες μπορούν να μετατραπούν σε θαύματα ζωής.

Ακούστε το εδώ:

https://pod.gr/lead-the-way/dynami-genous-thilikou-sto-koinwniko-pedio-kai-ton-athlitiko-xoro/

O Όμιλος εδώ και 50 χρόνια, επιθυμεί διαχρονικά να αποτελεί πρότυπο εργοδότη υιοθετώντας πρακτικές, πρωτοβουλίες και δράσεις που διασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες εξέλιξης, ισότιμη επιβράβευση, και δυνατότητες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Οι άνθρωποι άλλωστε, αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο του Ομίλου Motor Oil και για αυτό δεσμεύεται να συνεχίσει να μεριμνά για εκείνους, ανεξαρτήτως φύλου. 

Με όραμα να ενδυναμώνει καθημερινά τις γυναίκες και να ενθαρρύνει την εξέλιξή τους, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα ένα ισότιμο και συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας, ο Όμιλος Motor Oil τιμά τις γυναίκες εργαζόμενες αλλά και κάθε μία γυναίκα ξεχωριστά για τα δικά της επιτεύγματα.

Μπορείτε να ακούσετε όλα τα επεισόδια εδώ: https://pod.gr/lead-the-way/

Πηγή:https://www.madamefigaro.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα