Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΤοποθέτηση-μνημείο κυνισμού κι αναλγησίας. Ενώ πεθαίνει κόσμος πριν καν φτάσει στο νοσοκομείο,...

Τοποθέτηση-μνημείο κυνισμού κι αναλγησίας. Ενώ πεθαίνει κόσμος πριν καν φτάσει στο νοσοκομείο, κάποιοι επιμένουν να μιλούν για… κόστος.

Τοποθέτηση-μνημείο κυνισμού κι αναλγησίας. Ενώ πεθαίνει κόσμος πριν καν φτάσει στο νοσοκομείο, κάποιοι επιμένουν να μιλούν για… κόστος.

«Πόσες απ’ αυτές τις πράξεις που κάνουμε κάθε μέρα χρειάζονται; Δηλαδή ένα κόστος τεραστίων διαστάσεων μπορεί να γίνει αν περιορίσουμε μερικά πράγματα απ’ αυτά που δεν χρειάζονται να γίνουν.

Δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάμε τον άρρωστο αν πάμε και του πούμε ότι δεν έχει νόημα να κάνουμε αυτό για σας. Ένας καρκινοπαθής τελικού σταδίου δεν είναι υποχρεωτικό… Δεν θα τα καταφέρει, δεν έχει καλή πρόγνωση, πρέπει κάποια στιγμή να τραβήξουμε μια γραμμή.

Γιατί; Γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα που χρειάζονται για την αντιμετώπιση ορισμένων ανθρώπων. Υπάρχει ένα σημείο που δεν έχεις λόγο να κάνεις κάτι παραπάνω…».

Τις μέρες που μαθαίνουμε ότι συνάνθρωποί μας πέθαναν και δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τους μεταφέρει έγκαιρα στο νοσοκομείο, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ μιλά για… κόστος, επιβεβαιώνοντας ότι οι ζωές μας για κάποιους μπαίνουν τελικά στο «ζύγι».

#ΕΣΥ#ProtectPeople

ROSA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα