Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΓΥΝΑΙΚΑΣήμερα είναι μία πολύ θλιβερή μέρα.Έκλαψα πικρά γιατί έχασα μια γυναίκα

Σήμερα είναι μία πολύ θλιβερή μέρα.Έκλαψα πικρά γιατί έχασα μια γυναίκα

Σήμερα είναι μία πολύ θλιβερή μέρα.
Έκλαψα πικρά γιατί έχασα μια γυναίκα, και ενώ προσευχόμαστε να μην συμβούν τέτοια πράγματα… μερικές φορές ο Θεός έχει άλλα σχέδια.
Γιατί η υπόθεση αυτής της γυναίκας είναι τόσο επώδυνη;
Προσπαθούσε να κάνει παιδί, εδώ και 14 χρόνια! Δοκιμάσαμε πολλές μεθόδους. Η γυναίκα πέρασε πολλά.
Τελικά ο Θεός την ευλόγησε, ήταν πολύ πέρα από την επιστήμη και την ανθρώπινη γνώση. Έμεινε έγκυος παρόλο που είχε αρκετά προβλήματα.
Μετά από 9 μήνες, ο σύζυγός της την έφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και γρήγορα, παράτησα ότι έκανα για να την φροντίσω. Γέννησε μετά από 7 ώρες. Επειδή ήταν πολύ επώδυνο, αποφασίσαμε να επιλέξουμε καισαρική.
Την χάσαμε, αλλά το μωρό έζησε! Πριν πεθάνει, κράτησε το μωρό στην αγκαλιά της, χαμογέλασε και είπε “Ο Θεός είναι μεγάλος” και μετά απεβίωσε..
Στεναχωρήθηκα πολύ και μην μπορώντας να κάνω αλλιώς, είπα τα νέα στον σύζυγό της, ο οποίος λιποθύμησε ακούγοντας τα λόγια μου. Ποια υποτίθεται ότι θα ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα… Σήμερα χάσαμε μια ζωή για να γεννηθεί μια καινούργια.
Παρακαλώ σεβαστείτε τις γυναίκες γιατί περνάνε ξυστά από το κατώφλι του θανάτου για να φέρουν ζωή.
Να σέβεσαι τη γυναίκα σου! Το να κουβαλά το μωρό για 9 μήνες δεν είναι παιχνίδι. Είναι βάσανο για ώρες, να ξεγεννήσει τα παιδιά σου, είναι τεράστια θυσία.
Αγαπητέ Σύζυγε, Σεβάσου τη γυναίκα σου γιατί είναι πραγματικά ο δότης της ζωής. Μακάρι ο Θεός να ασχοληθεί με όλες τις έγκυες γυναίκες.
Είναι πολύ σημαντικό, τις γυναίκες της ζωής μας πρέπει να τις αγαπάμε.
Παρακαλώ αν έχετε προβλήματα με τη μητέρα σας και αρνείστε να την καλέσετε, καλέστε την αμέσως. Πέρασε τα πάνδεινα για να σας γεννήσει. Δείξτε λίγη αγάπη στις γυναίκες είναι σπουδαίοι πολεμιστές.
Ο Θεός να τις ευλογεί και να τις προστατεύει όλες. 🙏

Via web

Δημήτριος Ι. Πετρούνιας – Κλινικός Ψυχολόγος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα